Menu Sluiten

Diensten Uitleesapparatuur

Autel, een divisie van Sanders Parts, is één van de koplopers op het gebied van diagnoseapparatuur en dit met modellen voor particulieren, doe-het-zelvers en professionele garages. U geniet van technische assistentie en basiscursus bij levering.

This is Autel – Automotive Intelligence

Autel is een toonaangevend merk op het gebied van auto diagnoseapparatuur . Deze toestellen zijn ontworpen voor particulieren, doe-het-zelvers en professionele garages.  De MaxiSys diagnosesystemen beschikken over diagnose software van OEM niveau, hebben een krachtige quad-core processor,  en een uitgebreide voertuigdekking. De diagnosesystemen van Autel zijn de ideale oplossing om uw reparaties te beheren met een mobiel en draadloos diagnosesysteem.

Bezoek hier onze webshop of maak uw keuze uit één van onze producten:

Onze diensten

Als invoerder voor België, zit u bij Sanders Parts aan het juiste adres. Wanneer je met ons in zee gaat op het vlak van diagnose, dan sta je er beslist niet alleen voor. De service-na-verkoop is volledig in eigen beheer en bovendien organiseren we op regelmatige tijdstippen cursussen en demo”s.

Technische assistentie

Bij ons worden de klanten niet aan hun lot overgelaten en genieten ze van een permanente technische assistentie en basiscursus bij levering. De service-na-verkoop is volledig in eigen beheer en bovendien organiseren we op regelmatige tijdstippen cursussen en demo”s.

Onze service dienst staat voor je klaar!

More info

tags: Auto Diagnoseapparatuur – Bedrijven Auto Diagnoseapparatuur – Overzicht Auto Diagnoseapparatuur – Advies Auto Diagnoseapparatuur – Expert Auto Diagnoseapparatuur – 

Wenst u meer info over diensten uitleesapparatuur kijk dan vlug op https://auto-diagnose-apparatuur.be | Diensten Uitleesapparatuur

Software | Oscilloscoop | Inspectiecamera | Gereedschappen | Kalibratie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten uitleesapparatuur

home over ons service onderhoud herstellingen nazicht technische controle inbouwen en ijken van tachografen remtestbank depannagedienst vacatures contact u bent hier home service service onderhoud herstellingen in de garage zorgt men voor het onderhoud en de herstellingen van vrachtwagens. In ons ruim magazijn hebben we vrijwel altijd de nodige stukken op voorraad. Zo zijn we in staat om de klant een totaalconcept aan te bieden. Lees verder remtestbank met onze remmentestbank voeren we een rdmeting uit volgens de gocanormen. Via onze uitleesapparatuur kunnen we ook fouten opsporen. Lees verder inbouwen en ijken van tachografen wist u dat truckservice ghekiere een erkend werkplaats is voor het installeren en ijken van zowel analoge als digitale tachografen indien nodig kunnen we uw toestel opnieuw ijken diensten uitleesapparatuur met korting Lees verder nazicht technische controle onze garage is uitgerust met een keuringstraat voor trucks. We onderwerpen uw voertuig aan dezelfde testen als de keuring en conform de strenge wettelijke normen die zij hanteren. Zo voeren we o.a een remtest .

ga naar hoofdinhoud om deze website optimaal te kunnen gebruiken heb je javascript nodig. Truck amp busservice bvba bull ambachtslaan bull peer vragen of een afspraak maken bel ons of mail naar infotbspeer.eu home over ons diensten vacatures contact home over ons diensten vacatures contact nazicht onderhoud en herstel van vrachtwagens bussen opleggers… Om uw transportvoertuig aan de huidige technische testen te onderwerpen is onze garage voor vrachtwagens en bussen uitgerust met de nodige apparatuur. Deze worden bediend door onze ervaren mecaniciens. Stellen we een probleem vast dan beschikken we over zowel de nodige expertise als een ruime voorraad reserveonderdelen om uw vrachtwagen bus trailer … Te herstellen. Hieronder vindt u een beknopte lijst van onze diensten. Heeft u bijkomende vragen neem dan hier contact op bekijk ons aanbod van diensten uitleesapparatuur We helpen u graag verder. Nazicht technische controle onze garage is uitgerust met een keuringsstraat voor trucks bussen en trailers. We onderwerpen uw voertuig aan dezelfde testen al.

De discipline van Diensten uitleesapparatuur

bel ons openingsuren mado u tot u en van u tot u vr u tot u en van u tot u home over ons onze diensten contact home over ons onze diensten contact herstellingen carrosserieschade home herstellingen carrosserieschade carrosserieschade herstellingen carrosserieschade carroserie vanderspickken herstelt vakkundig carrosserieschade aan alle merken. Aan elk herstel wordt dezelfde aandacht en zorg besteed waarbij we geen onderscheid maken tussen kleine of grote herstellingen particulier of verzekeringsmaatschappij. We geven onze klanten vakmanschap vlotte service en kwaliteit. Onze moderne werkplaats omvat voorbereidingszones een richtzone een demontageruimte een verflabo en twee spuitcabines. Onze elektronische meet en uitleesapparatuur stelt ons in staat alle herstelwerken uit te voeren volgens de specificaties van de fabrikant. Als erkend schadehersteller werken we in principe voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen en k.